Jucy

Jucy-camperverhuur

Camper huren bij Jucy via WorldWide Campers

Jucy Rentals is een van de snelst groeiende camperverhuurders in Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Voor een klein budget kunt u bij deze camperverhuurder voordelig een Champ camper reserveren voor uw camperrondreis door Amerika. In Australië en Nieuw-Zeeland heeft u ook de mogelijkheid andere campertypes te huren.

Jucy camper huren in Amerika

Jucy verhuurt campers vanuit San Francisco, Los Angeles en Las Vegas en is een goed alternatief voor een huurauto. Vanaf mei 2018 heeft de verhuurder ook een locatie in Point Roberts, Washington. Vanuit deze locatie bent u zo in Canada; het is slechts een halfuurtje rijden naar Vancouver. Een ideale start of eindplek voor uw rondreis door west Canada dus! Een Jucy camper is niet groot, maar biedt voldoende slaapruimte en kookfaciliteiten. Hierdoor biedt een Jucy camper de ideale mogelijkheid om overnachten in een hotel en kamperen te combineren. In de grote steden kunt u dan overnachten in een hotel en in de nationale parken, zoals bijvoorbeeld de Grand Canyon of Bryce Canyon, kunt u  in uw huurcamper slapen. Hotels in de nationale parken zijn snel vol en vooral in het hoogseizoen relatief duur, dus zo bespaart u al snel geld op uw rondreis.

JUCY delivers 24/7

Onze camperleverancier Jucy biedt tevens een speciale 24 uur per dag ophaalservice aan voor alle locaties in de Verenigde Staten. Voor een vaste prijs is het nu mogelijk om op elk moment van de dag bij je hotel of al op het vliegveld de camper in ontvangst te nemen. Met deze extra service is het voor klanten nu nog makkelijker om hun camperreis te beginnen vanuit Las Vegas, San Francisco, Los Angeles of Point Roberts. Dit moet vooraf geboekt en betaald worden. Voor meer informatie over deze geweldige service, neem contact op met ons customer service team.

Camperhuur San Francisco met een Jucy camper

Bent u van plan een camper te reserveren voor uw camperrondreis vanuit San Francisco? Bekijk dan vooraf de voordelige camperhuur tarieven van WorldWide Campers. Op onze website maakt u geheel vrijblijvend een camperhuur offerte. De volgende attracties mag u absoluut niet missen tijdens uw camperrondreis door Californië vanuit San Francisco:

  • Yosemite National Park
  • Alcatraz, San Francisco
  • Hollywood, Los Angeles
  • Big Sur /  Highway 1
  • 17-mile drive / Carmel

Huur een camper van Jucy in Australië of Nieuw-Zeeland

One way kosten

  • Voor Amerika: De one way kosten bedragen $175 tussen alle locaties.
  • Voor Australië: De one way kosten bedragen $150 tussen alle locaties.
  • Voor Nieuw-Zeeland: De one way kosten bedragen $195 tussen alle locaties (december tot maart).

Camper types

Deze camperverhuurder biedt de volgende campertype aan:

Amerika

Australië

Nieuw-Zeeland

Camperhuur voorwaarden leverancier