McRent

camper huren mcrent

McRent is de grootste camperverhuur maatschappij van Europa. Het bedrijf bestaat al 15 jaar en is ook al jaren een betrouwbare partner van Worldwide Campers. Wilt u een camper huren in Europa? Dan zit u goed met een huurcamper van McRent. McRent biedt verhuurlocaties in meer dan 14 Europese landen, waaronder Duitsland, Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, IerlandIJsland, Zweden, Noorwegen, FinlandZwitserlandPortugal en Estland. Daarnaast mag u met een huurcamper van McRent de grens over naar de Europese buurlanden, zolang u uw huurcamper maar weer inlevert in het land waar u uw reis startte. Wilt u een camper huren van McRent? Maak een gratis en vrijblijvende offerte op onze website.

Camper huren van McRent

Onze camperverhuurder McRent valt in onze Comfort campercategorie. Alle huurcampers van McRent zijn nooit ouder dan 3 jaar en worden uitvoerig gecontroleerd en onderhouden na elke verhuurperiode. Daarnaast staat McRent bekend om zijn hoge standaard in slaap- en leefcomfort. De campers van McRent zijn in de meeste gevallen van merken as Dethleffs, Sunlight of Globecar. Alle huurcampers zijn uitgerust met een luifel, achteruitrijcampera, veiligheidspakket, airco in de cabine, 2 gasflessen, oprijdblokken, CEE kabel, kabelhaspel, waterslang en toiletvloeistof.  Naast de 14 Europese landen, heeft McRent uitgebreid naar Japan en Nieuw-Zeeland. Bent u bekend en vertrouwt met de huurcampers van McRent. U kunt nu rekenen op dezelfde comfortstandaard en service in Japan en Nieuw-Zeeland.

Benieuwd naar nog meer voordelen van McRent?

 • Al uw kilometers zijn inclusief in de verhuurprijs.
 • McRent geeft u de mogelijkheid om vooraf online te registreren. Zo hoeft u niet zo lang te wachten bij de verhuurlocatie en nog sneller aan uw campervakantie beginnen.
 • U kunt kiezen uit 14 verschillende campertypes, afhankelijk van beschikbaarheid op uw voorkeurslocatie.
 • McRent biedt campertypes met maximaal 6 slaapplaatsen
 • U kunt veel extra’s bijboeken zoals campingmeubelen, handdoeken en beddengoed, keukenset, fietsendrager, fietsen, kinderzitje, zitverhoger en een babybedje.
 • Transfers van en naar Amsterdam Schiphol zijn mogelijk tegen een toelage.
 • U heeft de mogelijkheid om uw eigen auto op het beveiligde terrein van de Nederlandse verhuurlocatie in Almere achter te laten tegen betaling van €50,-.
 • Internet is tevens bij te boeken in uw huurcamper binnen Europa.
 • Wilt u liever niet op reis zonder uw huisdier? Bij McRent mag u uw huisdier meenemen tegen betaling van extra schoonmaakkosten. Als u uw hond of kat graag mee wilt nemen, geef dit dan aan in uw camperhuur offerte.

Handige informatie over McRent

 • De bestuurder van de huurcamper is minimaal 23 jaar en is minimaal 3 jaar in het bezig van zijn of haar rijbewijs.
 • Gezien een aantal slechte ervaringen is het meenemen van huisdieren in de huurcamper niet toegestaan.
 • Met uitzondering van enkele Oost-Europese landen, waar McRent niet gevestigd is, mag u binnen Europa alle grenzen over.
 • De borg voor uw huurcamper bedraagt €1000,-. U kunt een NoRisk verzekering afsluiten bij Worldwide Campers voor €7,50 per dag, zodat u eventuele schade aan uw camper (door u aangebracht binnen de huurperiode) kunt afkopen.
 • Alle huurcampers van McRent hebben een handgeschakelde versnelling.
 • Een huurcamper van McRent kan enkel op dezelfde verhuurlocatie ingeleverd worden m.u.v. Portugal, waar een one way wel mogelijk is op aanvraag.
 • Het minimale verhuurtermijn van McRent is 7 dagen.

Rijden met een schone en veilige camper door Europa

Per 1 juli 2020 rekent McRent een hygiëne fee bij uw camperhuur. McRent hanteerde altijd al een uitgebreid schoonmaakbeleid voor hun voertuigen, maar dit is nu aangevuld met extra maatregelen om de huidige hygiene standaard nog hoger te leggen. Al het McRent personeel wordt extra getraind door gecertificeerde hygiene officiers. Bekijk het volgende filmpje om te zien hoe dit in zijn werk gaat.

Bekijk alle filmpjes van deze camperverhuurder.

Camper huren in Nederland

Wilt u deze zomer veilig reizen door Nederland of vanuit Nederland een reis maken door West-Europa? Een camper huren van McRent in Nederland is dan een slimme keuze! Haal uw camper op in Almere, laat uw eigen auto achter op het beveiligde terrein van de verhuurlocatie (tegen een extra vergoeding van €50,-) en reis op uw eigen tempo door Nederland. Is het in Nederland regenachtig, dan rijdt u door naar een zonnige bestemming! U bepaalt uw route en reis vanuit uw veilige huisje op wielen.

Corona veilig reizen met een huurcamper

Bent u op zoek naar een manier om corona veilig te reizen dit jaar? Dan is een camper huren in Nederland een goede optie. De huurcampers van McRent worden van binnen en buiten schoongemaakt na elke verhuurperiode. Met een camper reist u gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen en bepaalt u zelf uw route. Onderweg houdt u zelf uw camper schoon en en heeft u alles bij de hand. Keuken, douche en WC, alleen voor u en uw reisgezelschap maken gebruik van deze faciliteiten. 

Soepele annulerings- en wijzigingsvoorwaarden bij McRent

Als u nu een McRent camper reserveert voor de herfst/winter van 2020, dan kunt u binnen 48 uur na reservering kosteloos annuleren. Haalt u de camper op in IJsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Ierland of Engeland, dan heeft u de mogelijkheid om tot 60 dagen voor vertrek de camper te annuleren voor een bedrag van ca. € 100,- . Voor de overige bestemmingen en binnen de 60 dagen voor vertrek gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Wilt u de reis omboeken naar een later moment? Alle camperreserveringen met een ophaaldatum vóór 31 december 2020 kunnen, tot uiterlijk 60 dagen voor vertrek, kosteloos worden omgeboekt naar een nieuwe reisdatum in 2020 of 2021. Voorwaarde is dat de prijs van uw nieuwe camperreservering hetzelfde of hoger is dan de oorspronkelijke reservering. Heeft u een camper geboekt in 2021 en wilt u deze annuleren of wijzigen? Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie.

Camper types

McRent biedt de volgende campertypes aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier per land