Motorhomes Italy

motorhomes italy

Camper huren bij Motorhomes Italy via WorldWide Campers

Sinds de oprichting in 2012 is Motorhomes Italy uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders in Italië. Bij deze leverancier staan klantencontact, service en scherpe prijzen hoog aangeschreven. Met een vloot van meer dan 80 campers, die slaapplaatsen voor maximaal 7 personen aanbied, is er voor iedereen een geschikte camper te vinden. De camperverhuurder biedt ook gratis transfers aan van en naar de internationale vliegvelden toe. Het belangrijkste is dat u ten tijde van boeken ook uw vluchtgegevens doorgeeft, zodat WorldWide Campers de transfer kan boeken. Deze leverancier biedt de volgende locaties aan: Alghero, Bologna, Cagliari, Florence, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome en Venetië.

Camper types

Motorhomes Italy biedt de volgende campertypes aan:

  • Europeo 4  (groep B)- 6persoons camper, vast stapelbed achterin, alkoof
  • Europeo 5 (groep C) – 6persoons camper, dubbel vast bed achterin, grote bergruimte, alkoof
  • Katamarano 12P (groep A)- 4persoons camper, laag campermodel, geschikt voor 3 maximaal 4 personen, vast bed achterin
  • Katamarano Sound (groep D)- alkoof model, 2 verschillende dinettes, vast stapelbed achterin, geschikt voor 6 maximaal 7 personen

Internationale one ways

Bij Motorhomes Italy heeft u de unieke mogelijkheid om door Europa te reizen en uw camper in een ander land weer in te leveren. U haalt uw camper op bij de verhuurlocatie in Rome, Milan, Venetië of Rimini. Tegen betaling van een one way fee kunt u uw camper inleveren in verschillende steden in Europa zoals Parijs, Amsterdam, München, Frankfurt, Wenen, Budapest, Lissabon, Praag of Barcelona. Geïnteresseerd in deze internationale one way en benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Camperhuur voorwaarden leverancier