Star RV

Camper huren bij Star RV

Star RV is een premium onderdeel van Apollo en opereert met nieuwe campers in Australië en Nieuw-Zeeland.  Star RV is ook één van de eerste camperleveranciers in Australië, die een slide out camper aanbiedt. Star RV verhuurt campers met extra kwaliteit en luxe voor het hogere segment.

  • Gratis ‘Tourism Radio’ bij alle camperhuur in Nieuw-Zeeland. Met deze op GPS gebaseerde technologie voelt het alsof u uw eigen reisleider aan boord heeft!
  • Bieden een 5 Punten Service Star aan, wat het volgende inhoudt: valet parking, extra beddengoed/linnen, online pre-registratie, simpele sleutel drop off voorziening en gratis transfers van en naar de vliegvelden in Nieuw-Zeeland.

Luxe huurcampers

Star RV campers biedt luxe huurcampers in Nieuw Zeeland en Australië. De campervloot bestaat uit gloednieuwe campers, die gegarandeerd maximaal een jaar oud zijn (maximaal 9 maanden voor de USA). De campers zijn uitgerust met o.a. een flatscreen televisie, dvd-speler en iPod docking station. Alle campertypes zijn voorzien van technische snufjes, zoals een elektronisch bestuurbaar “drop down bed”, en voor buiten een groot zonnescherm en barbecue set. Men kan standaard gebruik maken van de 5 Punten Service Star en de schoonmaak service.

Star Pack

Bij een Star RV camper kan men kiezen voor het unieke Star Pack. Voor een zorgeloze camperreis biedt het Star Pack een volledige afkoop van het eigen risico, ongelimiteerd aantal kilometers, beddengoed uitrusting, keuken uitrusting, eerste set toilet chemicaliën, generator verbruik, kampeerstoelen en tafel en nog meer. Informeer bij ons customer service team naar de extra voorwaarden van het Star Pack.

Camperhuur locaties

Star RV heeft camperverhuur locaties in Auckland en Christchurch in Nieuw-Zeeland en in Australië de volgende locaties: MelbourneBrisbane, Cairns en Sydney.

Camper types

Star RV biedt de volgende camper types aan:

Camperhuur voorwaarden leverancier