CanaDream 2018 Vroegboek Specials

CanaDream

Bent u van plan om volgend jaar een campertrip door Canada te maken? Boek dan vandaag nog uw CanaDream camper via WorldWide Campers en u heeft de keuze uit een aantal interessante vroegboekkortingen, passend bij uw reis. Als u een camper ruim van tevoren boekt ontvangt u niet alleen hoge kortingen, maar heeft u ook nog keuze uit een ruimer aanbod campers. Boek nu via WorldWide Campers en maak een keuze uit twee van de volgende specials.

Canadream vroegboekspecial

Boek voor 31 januari een CanaDream camper met reisdata vallend tussen 1 mei en 18 juni 2018 OF 14 augustus en 31 oktober, kies dan uit twee van deze aanbiedingen:

  • Unlimited Kilometers Special: 25% korting op het ongelimiteerde kilometers pakket (maximum aantal nachten: 21)
  • Kilometers Package Special: boek 2x 800km pakketten en krijg er 2x 800km pakketten gratis bij
  • Convenience kit special: Gratis USA travel pass, 6 convenience kits en tot 2 extra bestuurders gratis met deze special
  • One Way special: 50% korting op de inleverkosten
  • Northern Surcharge Special: Als u van plan bent het hoge Noorden in te trekken, kan dat zonder extra kosten. U kunt dan onder andere richting de Alaska Highway ten noorden van Fort St. John en naar de Northwest Territories, Yukon, Nunavut en Newfoundland. Deze special is standaard inbegrepen bij boekingen met vertrek vanaf Whitehorse

Camper specialist in Canada

CanaDream is marktleider in Canada op het gebied van innovatief design, kwaliteit en service standaard van de vloot. Alle campers van CanaDream ondergaan een ‘Pre Delivery’ inspectie, waarbij de camper op 100 verschillende punten wordt gecontroleerd voordat elke nieuwe huurovereenkomst ingaat, en vlak voor de ophaalprocedure wordt er een ‘Frontline Unit’ inspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de camper aan de CanaDream standaard voldoet. CanaDream biedt de mogelijk aan om vooraf “in te checken” om zo het ophaalproces te versnellen.

Boek nu uw Canadese camperreis

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.