Coronavirus: hoe zit het met mijn camperreservering?

coronavirus

Heeft u een camperreservering gemaakt bij Worldwide Campers en twijfelt u of uw camperreis nog plaats kan vinden?

Door de grote hoeveelheid wijzigingen en annuleringen vragen wij uw begrip voor het feit dat wij op dit moment het afhandelen van boekingen met een ophaaldatum tussen vandaag en 2 weken prioriteit geven. Wij danken u hartelijk voor uw geduld.

Camperhuurvoucher bij annulering

Door de wereldwijde impact van het coronavirus is de huidige situatie is zo uitzonderlijk dat Worldwide Campers zich helaas niet enkel aan de standaard annuleringsvoorwaarden van onze verhuurders kan houden, waar bij een tijdige annulering het huurbedrag minus eventuele annuleringskosten wordt terugbetaald. Het hanteren van een camperhuurvoucher biedt hier een uitkomst. We worden in deze gedachte gesteund door andere reisorganisaties en airlines en het feit dat deze handelswijze in andere Europese landen inmiddels door (nood)wetgeving is geaccordeerd. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Als u uw camperreservering wilt annuleren, dan bieden wij u een camperhuurvoucher aan met de waarde van uw volledige, betaalde huurbedrag. Met dit voucher is het mogelijk om uw camperreservering om te zetten naar nieuwe reisdata. Uw reeds betaalde reissom wordt dan ingezet als tegoedbon.

Vertrekt u in april of mei?

Heeft uw camperreservering een ophaaldatum in mei of juni? Kijk dan eerst tussen de versoepelende annuleringsvoorwaarden van onze verhuurders of uw verhuurder hier tussen staat met speciale annuleringsvoorwaarden.

Staat de verhuurder van uw camperreservering hier niet met speciale voorwaarden tussen of heeft u latere reisdata dan aangegeven? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wilt u graag een camperreservering maken, maar weet u nog niet zeker of u dan mag reizen?

Verschillende verhuurders, waar wij mee samenwerken, rekenen geen annuleringskosten voor boekingen die in mei en juni gemaakt worden. Zo kunt u zonder zorgen een camperreservering maken en later zonder kosten annuleren, indien het niet mogelijk is om te reizen door overheidsmaatregelen. Kijk tussen de versoepelde annuleringsvoorwaarden voor een overzicht van de verhuurders.Worldwide Campers rekent 50 euro administratiekosten voor elke annulering. Deze kosten worden bij uw volgende boeking als korting in mindering gebracht.

Wilt u uw boeking annuleren buiten de gestelde versoepelde voorwaarden? Dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.