Coronavirus: hoe zit het met mijn camperreservering?

coronavirus

Heeft u een camperreservering gemaakt bij Worldwide Campers en twijfelt u of uw camperreis nog plaats kan vinden?

Door de grote hoeveelheid wijzigingen en annuleringen vragen wij uw begrip voor het feit dat wij op dit moment het afhandelen van boekingen met een ophaaldatum tussen vandaag en 2 weken prioriteit geven. Wij danken u hartelijk voor uw geduld.

Veilig reizen per huurcamper

Wilt u graag veilig reizen op uw vakantiebestemming? Het huren van een camper is een hele veilige en goede optie. U reist namelijk enkel met uw eigen reisgezelschap en kunt zelf bepalen waar u gaat en staat. Bij Worldwide Campers kunt u wereldwijd een eenvoudige, comfortabele of luxe camper huren. Er is veel keuze, waardoor er altijd een huurcamper is die past bij uw wensen en reisbehoeften. De veiligheid en hygiëne zijn altijd al een topprioriteit geweest, maar door het coronavirus zijn de hygiënemaatregelen nog verder aangescherpt. U kunt dus veilig en verantwoord een camper huren en met een gerust gevoel de weg op. Sinds halverwege juni is het reizen in tal van landen weer toegestaan en er komen steeds meer landen bij. Voor overige vragen en actuele informatie kunt u kijken op de webpagina Wijs op Reis van Nederlandwereldwijd.nl. Op hun website kunt u terecht voor al uw vragen over uw reisbestemming.

Camperhuurvoucher bij annulering

Door de wereldwijde impact van het coronavirus is de huidige situatie is zo uitzonderlijk dat Worldwide Campers zich helaas niet enkel aan de standaard annuleringsvoorwaarden van onze verhuurders kan houden, waar bij een tijdige annulering het huurbedrag minus eventuele annuleringskosten wordt terugbetaald. Het hanteren van een camperhuurvoucher biedt hier een uitkomst. We worden in deze gedachte gesteund door andere reisorganisaties en airlines en het feit dat deze handelswijze in andere Europese landen inmiddels door (nood)wetgeving is geaccordeerd. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Als u uw camperreservering wilt annuleren, dan bieden wij u een camperhuurvoucher aan met de waarde van uw volledige, betaalde huurbedrag. Met dit voucher is het mogelijk om uw camperreservering om te zetten naar nieuwe reisdata. Uw reeds betaalde reissom wordt dan ingezet als tegoedbon.

Vertrekt u in september, oktober, november of december 2020?

Heeft uw camperreservering een ophaaldatum in de maand september, oktober, november of december? Kijk dan eerst tussen de versoepelende annuleringsvoorwaarden van onze verhuurders of uw verhuurder hier tussen staat met speciale annuleringsvoorwaarden.

Staat de verhuurder van uw camperreservering hier niet met speciale voorwaarden tussen of heeft u latere reisdata dan aangegeven? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wilt u graag een camperreservering maken, maar weet u nog niet zeker of u dan mag reizen?

Verschillende verhuurders, waar wij mee samenwerken, rekenen geen annuleringskosten voor de reserveringen. Zo kunt u zonder zorgen een camperreservering maken en later zonder kosten annuleren, indien het niet mogelijk is om te reizen door overheidsmaatregelen. Worldwide Campers rekent 50 euro administratiekosten voor elke annulering. Deze kosten worden bij uw volgende boeking als korting in mindering gebracht.

Wilt u uw boeking annuleren buiten de gestelde versoepelde voorwaarden? Dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.