Drie geweldige aanbiedingen van Britz Australië

Britz aanbieding

Onze Down Under camperleverancier Britz heeft drie verschillende aanbiedingen voor u, als u uw camper voor 30 april 2018 reserveert. Britz Australia heeft een zeer ruime keuze aan campertypes en is specialist in vierwielaandrijving voor avontuurlijke reizen. Alle campers zijn gegarandeerd jonger dan 5 jaar en bij deze leverancier is het mogelijk om elke dag van de week uw camper op te halen. Dit zijn de drie aanbiedingen:

Aanbieding 1: van Tasmanië naar het Australische vasteland

U kunt de Britz Voyager camper al voor één week reserveren voor maar €300; dit levert u maar liefst een korting op van €560. Haal uw camper op in Hobart, Tasmanië en lever deze in bij een van de volgende bestemmingen: Sydney, Melbourne of Adelaide. U ontvangt tot wel 60% korting op de huurprijs en betaalt geen afleverkosten. Deze aanbieding met kortingscode HBTOUT18 geldt voor alle campertypes, met uitzondering van de Britz Outback, en voor alle nieuwe camperboekingen met reisdata tussen 2 april en 30 juni 2018. 

Aanbieding 2: reis door het binnenland van Australië

Wilt u een avontuurlijke reis maken door het binnenland van Australië? Met de kortingscode TOPIN18 ontvangt u 25% korting op uw camperhuurprijs. Daarnaast zijn er geen drop-off kosten, en mocht u kiezen voor Broome als inleverlocatie, dan komt ook de Broome relocation fee van ruim $1000 te vervallen. Kiest u bijvoorbeeld voor om een 21-daagse reis langs de oostkust van Australië te reizen, vanuit Brisbane naar Broome met een Britz Voyager, dan betaalt u nog maar €1105. Dit levert een totale korting op van maar liefs €1000! Deze aanbieding is geldig voor de volgende campertypes, die Britz aanbiedt met reisdata tussen 2 april en 10 juni 2018: Voyager, HiTop, Explorer, Frontier, Venturer en de Vista. U kunt kiezen uit één van de volgende ophaallocaties: Perth, Adelaide, Melbourne, Sydney, Brisbane of Cairns. Inleveren is mogelijk in Alice Springs, Darwin of Broome.

Aanbieding 3: van Cairns langs de Australische westkust

De derde aanbieding is geldig voor alle nieuwe boekingen, die gemaakt worden tussen 1 januari en 31 augustus 2018 met een maximale huurovereenkomst van 21 dagen. Met kortingscode CNSOUT18 ontvangt u 20% korting op de dagelijkse huurprijs en vervallen de afleverkosten. De aanbieding kan worden toegepast op alle camper types met ophaallocatie Cairns en afleverlocatie Brisbane, Sydney of Melbourne.

Wilt u een offerte ontvangen?

We verzoeken u dan om ons een email te sturen met onderstaande gegevens zodat we u een passende offerte kunnen toesturen:

  • De aanbieding van uw keuze: HBTOUT18 of TOPIN18 of CNSOUT18;
  • De gewenste route;
  • Reisdata;
  • uw naam, adres en telefoonnummer;
  • aantal personen + geboortedata.
  • Wilt u zonder zorgen over uw verzekering op vakantie? Geef dit aan tijdens het contact en wij zullen een verzekeringsverlagend product toevoegen, wat het eigen risico van de camper verlaagd van $7500 naar $0!

Voorwaarden

Deze aanbiedingen gelden uitsluitend op nieuwe boekingen zolang de voorraad strekt en is niet mogelijk in combinatie met andere kortingen en/of specials.