Four seasons 2018 vroegboek acties

FourSeasons

Four Seasons, het zusje van camperleverancier Fraserway heeft mooie vroegboekacties voor het nieuwe camperseizoen, dat vanaf 1 januari van start gaat. Four Seasons biedt goed onderhouden campers aan vanuit vijf verschillende camperverhuurkantoren in CanadaCalgary, Edmonton, Toronto, Halifax en Abbotsford (vlakbij Vancouver). Het grote voordeel van deze leverancier, is dat u met een Four Seasons camper ook door Amerika mag rijden. 

Voordelen van vroeg boeken

Four Seasons biedt gratis transfers aan vanuit elke locatie, alleen voor Vancouver en Toronto hanteert de leverancier wel een belasting van $100.

Boek voor 31 oktober nog uw huurcamper van Four Seasons en profiteer van één van de volgende aanbiedingen:

  • Het All Inclusive tarief is verlaagt naar €10 per dag, wat een korting is van ruim 60%. Wat zit er in het All Inclusive pakket? Alle beddengoed pakketten, keukengerei, preparatie fee en CDR (verlaging van het eigen risico van $7500 naar $750).
  • Het Fully Inclusive tarief is verlaagt naar €52 per dag, wat een korting is van ruim 25%. Wat zit er in het Fully  Inclusive pakket? Het All Inclusive pakket + ongelimiteerde kilometerverbruik.

Deze geweldige aanbiedingen zijn ook te combineren met Seasonal Specials die het hele jaar geldig zijn:

  • Spring special: voor alle nieuwe boekingen met ophaaldatum voor 15 mei 2018 ontvangt u 1000 vrije kilometers (minimale huur van 13 dagen).
  • Fall special: voor alle nieuwe boekingen met ophaaldatum na 1 oktober 2018 ontvangt u 1000 vrije kilometers (minimale huur van 13 dagen).

Wacht niet langer met het boeken van uw Four Seasons camper en vraag vandaag nog de vrijblijvende offerte aan via de website. Onze reserveringsmedewerkers zullen ervoor zorgen dat uw offerte geoptimaliseerd is met alle geldige specials.