Escape biedt gratis GPS voor campers naar Phoenix

Escape campervans

Een nieuwe verhuurlocatie moet natuurlijk groots gevierd worden! En om u ook mee te laten vieren, is een camperreis met Escape Campervans nu nog interessanter. Als u nu als één van de eerste ‘Escapees’ uw Mavericks camper inlevert bij de nieuwe verhuurlocatie in Phoenix, geeft Escape u een cadeautje: geen inleverkosten en gratis GPS!

Escape Campervans voor de avonturiers

Escape is een camperleverancier die eigentijdse, handgeschilderde kampeerbusjes aanbiedt. De campervans van Escape zijn ideaal voor de lange weekendjes weg en autotochten door Nationale Parken van Amerika of Canada. Ze bieden de flexibiliteit, vrijheid en functionele gemakken om buiten de gebaande paden te rijden en op echt avontuur te gaan. Kiest u voor een Escape camper vanuit Las Vegas, dan is het mogelijk om de imposante Nationale Parken zoals Antilope Canyon, Monument Valley of de Grand Canyon te bezichtigen. Andere locaties van Escape zijn Denver, Seattle, Los Angeles, San Fransicso, Las Vegas, New YorkMiami, Atlanta en Phoenix.

Wat biedt Escape precies?

Escape Campervans biedt u gratis GPS en geen inleverkosten als u kiest voor een Mavericks camper vanuit Los Angeles of Las Vegas met inleverlocatie Phoenix, Arizona. Wees er wel vlot bij, want voor deze actie moet uw inleverdatum in Phoenix voor 1 december 2017 zijn. Vraag nu uw offerte aan en vermeld deze aanbieding in het opmerkingenveld.