Gratis naar de nationale parken in Tasmanië

Britz Outback

Tasmanië is uniek in zijn ruige natuur en bijzondere diersoorten. Als u een rondreis door Australië wilt maken, moet dit bijzondere eiland, ongeveer 200 km ten zuiden van de Australische kust, zeker op uw wensenlijstje. Veel van de diverse natuur op het eiland is ingedeeld in prachtige natuurparken. U kunt uw Britz camper reserveren in Hobart en als u dit voor 30 november doet, ontvangt u een gratis ‘Tas Park Pass’. Met deze pas kunt u zich kosteloos verwonderen in de Nationale Tasmaanse Parken.

Nationale Parken in Tasmanië

Een van de prachtige Nationale Parken op het Australische eiland is het Franklin-Gordon Wild Rivers Nationaal Park. Hier kunt u per boot de wilde Franklin Rivier varen en ondertussen de groene bossen, steile bergen en diepe kloven verkennen. U kunt ook de ondergrondse wereld van Tasmanië bekijken in het Mole Creek Karst National Park. En als u graag de beroemde Tasmaanse duivel in het echt wilt zien, is het National Park Mount Field een aanrader.

Gratis entree bij een Britz Outback

Als u voor 30 november 2017 een Britz camper van het type Outback 4WD reserveert, ontvangt u de gratis Tas Park Pass ter waarde van $60. Met deze pas kunt u gratis alle nationale parken van Tasmanië bezoeken in een periode van 8 weken. De pas geldt enkel tussen de reisdata 30 oktober 2017 tot 31 maart 2018. Meer informatie over Britz Campers vindt u hier.