Met Holiday Rent gratis de grens over naar Peru!

gratis naar peru

Chili, bij uitstek meest smalle en langste land in Zuid-Amerika. Een zeer indrukwekkend land dat tussen het Andes gebergte en de Stille Oceaan in ligt. Een land dat momenteel extra onder de aandacht wordt gebracht door een wekelijks televisieprogramma waarbij drie gezinnen een heel nieuw leven opbouwen. Dit land kan perfect verkend worden met een huurcamper van Holiday Rent. Boek uw camper bij camperleverancier Holiday Rent en steek gratis de grens over naar Peru!

Van Chili naar Peru

Holiday Rent is een klein gerenommeerd bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Santiago de Chile. Na aankomst in Santiago de Chile is het fijn om eerst een dag te acclimatiseren voordat u op reis gaat met de gehuurde camper van Holiday Rent. Een aanrader is om met de kabeltrein naar een hoogte van 30o meter te gaan en in Parque Metropolitano te genieten van het mooie uitzicht over deze adembenemende stad. Neem wat picknick spullen mee en geniet van de zonsondergang en het Andesgebergte.

De volgende dag gaat u naar onze camperverhuurder om één van de gehuurde 4WD auto’s op te halen om uw reis richting Peru te beginnen. Perfecte terreinwagens zoals de Austral of de Patagonia helpen u het ruige landschap te ontdekken. Onderweg kunt u een stop inplannen bij het symbool van de Atacama woestijn: u vindt daar een gigantische grote hand sculptuur, genaamd Mano de Desierto. Voordat u de grens overgaat naar Peru, kunt u in Arica nog een dag verblijven om de golven te trotseren.

Gratis grensdocument voor Peru

Om Peru in te mogen heeft u een grensdocument nodig. Holiday Rent biedt deze documenten nu gratis aan voor alle nieuwe boekingen. Dat is een korting van €200 per boeking. Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen die gemaakt worden met reisdata tussen maart en september 2018 (minimale huur van 15 dagen). Vraag nu uw offerte aan voor een huurcamper vanuit Santiago de Chile en ontvang een offerte op maat van een van onze reisspecialisten!