Camperhuur in IJsland: 1 week vanaf €714

IJsland camperhuur special

IJsland biedt u een afwisselende, unieke en wonderschone natuur, waardoor deze bestemming hartstikke geschikt is voor een campervakantie. Bovendien ervaart u ter plaatse het ultieme gevoel van veiligheid en rust. Wilt u ook met een gerust hart en op een veilig manier een camper huren in IJsland? Maak dan gebruik van de IJsland camperhuur special via Worldwide Campers en ontvang maar liefst 1050 kilometers bij uw camperhuur!

Voorwaarden

  • Ophaal- en inleverlocatie: Reykjavik
  • Geldig voor: Sporty (geschikt voor vier personen) en Active Plus (geschikt voor vier personen)
  • Reizen: tussen 1 augustus en 30 september 2020
  • Inclusief: 1050 kilometers, Liability Insurance van € 2.500,- en de Third party Liability. Daarnaast kunt u zelf nog kiezen voor aanvullende extra’s zoals beddengoed, handdoeken, campingstoelen en -tafel, wifi, barbecue, elektrische verwarming en de no risk-verzekering waarbij u het eigen risico verlaagt. Bovendien mag u, tegen een toeslag, uw hond meenemen.
  • Het is mogelijk om uw camperhuur 24 uur in optie te zetten, op deze manier bent u verzekerd van de prijs en beschikbaarheid.
  • Daarnaast kunt u uw reservering tot uiterlijk 48 uur voor aankomst wijzigen of annuleren. Na annulering ontvangt u een voucher dat te gebruiken is voor reizen t/m 31 december 2021 en geldig is voor alle bestemmingen in het aanbod van Indie Campers. Wilt u bijvoorbeeld volgend jaar liever naar Duitsland, Kroatië of Zweden reizen, dan kan dit! Ons customer service team helpt u graag verder.

Prijsvoorbeelden:

1 week in augustus 2020, bijvoorbeeld van 12-19 augustus:
met campertype: Sporty
Vanaf: € 1.085,- voor vier personen*

met campertype: Active Plus
Vanaf: €1190,- voor vier personen*

1 week in september 2020, bijvoorbeeld van 12-19 september:
met campertype: Sporty
Vanaf: € 714,- voor vier personen*

met campertype: Active Plus
Vanaf: € 875,- voor vier personen*

*Deze prijs is onder voorbehoud en kan dagelijks wijzigen.

Geïnteresseerd in deze special of heeft u aanvullende vragen? Vraag een gratis en vrijblijvende camperhuurofferte aan op de website of neem contact op met ons customer service team.

Raadpleeg de camperhuurvoorwaarden van Indie Campers voor algemene informatie zoals wijzigings- en annuleringskosten.