Zomer in Zwitserland: 15% korting op uw camperhuur

Camperhuur Zwitserland

Zürich is het economisch centrum van Zwitserland en de handelsplaats voor goud. Een perfecte startpunt voor een onvergetelijke camperreis door Zwitserland. Onze leverancier McRent geeft nu 15% korting op alle nieuwe huurovereenkomsten met reisdata die valt tussen 20 mei en 31 augustus 2019.

Ontdek Zwitserland en Zürich deze zomer

Zürich, de place to be in centraal Europa! Een stad vol musea, galerieën, Internationale designer merken en een bruisend nachtleven. Vanwege deze perfecte ligging is Zürich makkelijk te bereiken per trein of vliegtuig. Zwitserland is het ideale land om met de camper te ontdekken door de uitstekende wegen perfect. Vergeet niet een tolvignet te regelen als u op de snelwegen denkt te gaan rijden.

Camperspecialist McRent

Worldwide Campers werkt in Zwitserland samen met verhuurder McRent en heeft nabij Zürich een verhuurlocatie. McRent is de grootste camperverhuur maatschappij in Europa en heeft verschillende campers: compacte campers, geschikt voor twee personen, maar ook grotere modellen voor het hele gezin de zogeheten Family campers. McRent hanteert een hoge kwaliteitsstandaard en de campers zijn nooit ouder dan drie jaar. Bij het ophalen van uw camper bij McRent ontvangt u duidelijke instructies over de camper. Voor meer informatie kunt u terecht op de verhuurders pagina van McRent. Wacht dus niet langer en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Worldwide Campers.

Voorwaarden aanbieding

  • geldig op alle nieuwe boekingen vanaf 20 mei 2019
  • geldig in de reisperiode tussen 20 mei en 31 augustus 2019
  • geldig op elk type camper van McRent
  • geldig op basis van de actuele beschikbaarheid van McRent Zürich

McRent werkt met verschillende minimale huurperiodes, meer informatie hierover kunt u navragen bij een van onze camper specialisten. Neem nu contact op met een van onze medewerkers die u kunnen helpen met het opzetten van een offerte voor camperhuur in Zürich, Zwitserland.