Laatste beschikbare campers voor deze zomervakantie!

Laatste beschikbare campers voor deze zomervakantie!

Heeft u nog geen zomervakantie geboekt? Dit zijn onze laatste beschikbare campers voor deze zomervakantie! Rijden langs de prachtige oostkust van Amerika, of liever naar het adembenemende Zweden? WorldWide Campers biedt u de mogelijkheid om nog een camper te huren voor deze zomervakantie.

Reizen per camper is enorm populair en geeft u als reiziger veel vrijheid. U bepaalt zelf de route en wanneer u een tussenstop houdt. Zo biedt onze leverancier Touring Cars nog campers aan in Spanje, Verenigd Koninkrijk, Estland, Zweden en Finland. Voor mensen die graag een roadtrip willen maken langs de oostkust van de Verenigde Staten, heeft onze leverancier Apollo nog campers beschikbaar. Of liever een reis van ‘The City of Angels’, Los Angeles naar San Francisco, met Cruise America? Wie graag een tocht wil maken van Denver naar Seattle, kan een luxe camper huren bij onze camperleverancier Road Bear. Let op; deze campers van Road Bear zijn beschikbaar tot en met 30 juli.

Kleurrijk Finland

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een reis door het betoverende Finland. Het land, dat voor 70% uit bossen bestaat en 30% uit water en akkerland, biedt naast een prachtige natuur ook veel cultuur. Geniet in Finland van de rust, of kies voor actie! Zo kunt u de hoofdstad van Finland, Helsinki bezoeken, overheerlijke verse zalm eten en kanoën of hiken. De parken in Finland zijn erg toegankelijk voor kampeerders. Zo heb je op veel plekken handige voorzieningen zoals houtvuur, of gezamenlijke barbecue plaatsen waar iedereen gebruik van mag maken. Daarnaast duren de dagen extra lang, want het is in de zomer 24 uur per dag licht.

Welcome to The States

Wilt u toch liever een reis verder van huis maken? Dan heet Amerika u van harte welkom! Kies voor een roadtrip langs de oostkust van Amerika en kijk uit over de Atlantische Oceaan. Of liever een rit langs de westkust van Amerika? Van Los Angeles, waar u de befaamde filmstad Hollywood kunt bezoeken, naar San Francisco, waar u vervolgens over de wereldberoemde Golden Gate Bridge kunt rijden. Ook kunt u met een luxe camper vanuit cultuurstad Denver, die aan de oostelijke voet van de Rocky Mountains ligt, naar Seattle rijden.

Vraag gelijk een offerte aan

Voor eventuele vragen kunt u gerust contact opnemen met een van onze collega’s. Tevens kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Beschikbaarheid van de campers is altijd onder voorbehoud.