Tot wel 30% korting voor camperhuur in Nieuw-Zeeland

Camperhuur in Nieuw-Zeeland

Goed nieuws voor alle vakantiegangers, die zich nu al aan het oriënteren zijn voor de zomer van 2018. Staat een vakantie in Nieuw-Zeeland al heel lang op uw bucketlist? Dan is volgend jaar het juiste moment. Camperleveranciers Britz, Maui en Mighty bieden tot wel 30% korting aan op camperhuur in Nieuw-Zeeland en u hoeft ook nog eens geen inleverkosten te betalen.

Wat is er allemaal te zien in Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland staat bekend om de ongerepte natuur en bijzondere diersoorten. Maar ook Lord of the Rings-fans komen graag het land bezoeken. Maar liefst zestien maanden lang is er op verschillende locaties in Nieuw-Zeeland gefilmd voor de trilogie. Op zowel het Noorder als het Zuider Eiland worden gehele tours verzorgd om alle filmlocaties te bekijken en in hoofdstad Wellington staan veel van de filmstudio’s met de originele set. Maar ook als u de films niet heeft gezien, zult u zich verbazen over de landschappen en unieke dieren die Nieuw-Zeeland rijk is. Zo kunt u er walvis spotten, maar ook het Kiwi vogeltje, de Fiordland Kuifpinguïn en de hectordolfijn zijn alleen hier te bewonderen.

Huur uw camper met korting

Voor alle nieuwe reizen met Britz, Maui en Mighty die bevestigd zijn voor 31 maart 2018 ontvangt u met kortingscode GONORTH18 maximaal 30% korting op alle beschikbare campers. Hieronder de voorwaarden:

  • Geldig op alle nieuwe camperboekingen die gemaakt zijn voor 31 maart 2018;
  • Zolang de voorraad strekt;
  • Niet in combinatie met andere vroegboek kortingen en/of aanbiedingen;
  • U heeft keuze uit de ophaallocatie  Christchurch of Queenstown;
  • Reisdata tussen 15 mei en 31 augustus;
  • Geen inleverkosten;
  • Prijzen veranderen wekelijks.

Wacht niet langer met boeken, vraag nu nog een camper aan van Britz, Maui of Mighty in Nieuw-Zeeland.