Najaarsaanbieding Los Angeles, Las Vegas en San Francisco

najaarsaanbieding apollo

Op zoek naar een mooie aanbieding voor dit najaar? Camperleverancier Apollo heeft een leuke last minute voor de populairste bestemmingen in Amerika: Los Angeles, las Vegas en San Francisco. U betaalt tijdelijk geen one-way kosten en krijgt maar liefst 20% korting op uw huurtarief. Twee weken camperhuur kost u hierdoor bijvoorbeeld 790 euro met gratis one-way fee. Maak dit najaar die droomreis door het westen van Amerika en ontdek het land van de onbegrensde mogelijkheden!

Prijsvoorbeeld

  • Uw reservering is gemaakt en bevestigd voor 7 oktober 2018
  • Uw reisdata zijn tussen 1 oktober en 22 november 2018
  • Ophalen in Los Angeles, San Francisco of Las Vegas
  • Inleveren in Los Angeles, San Francisco of Las Vegas
  • U heeft keuze uit de volgende campers: Pioneer, Eclipse en Wanderer
  • Minimale huurperiode van 7 dagen

Voorwaarden

Deze actie is alleen geldig op nieuwe boekingen gemaakt en bevestigd voor 7 oktober 2018. De camper moet uiterlijk 22 november 2018 ingeleverd worden in één van de bovengenoemde locaties. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen en specials en geldt zolang de voorraad strekt. Het prijsvoorbeeld is exclusief bij te huren extra’s. De korting wordt automatisch verrekend in uw aangevraagde offerte.

Vraag een offerte aan

Interesse in deze aanbieding? Of wilt u graag weten wat het kost als u langer van de camper gebruik wilt maken? Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende offerte voor u!