Ontdek Las Vegas met een camper

Viva Las Vegas met een camper

Uiteraard waren we super blij toen we te horen kregen dat we vanuit Amsterdam naar Washington Business Class zouden vliegen. Inmiddels zijn we geland en een ervaring rijker. Business Class vliegen met United Airlines is echt een aanrader. Tijdens deze 7,5 uur durende vlucht word je echt in de watten gelegd. Je krijgt een 4 gangen menu en als je klaar bent met eten doe je je stoel op de slaapstand en kun je genieten van een aantal uurtjes slaap. Mocht je niet kunnen slapen tijdens de vlucht maak dan gebruik van het entertainment system met de nieuwste films, muziek en games. Na aankomst op Washington kun je in de United Lounge heerlijk tot rust komen, je telefoon opladen en gebruik maken van gratis WIFI. We zijn helemaal opgeladen voor onze vlucht naar Las Vegas, het startpunt van onze rondreis door Amerika.

Welcome to Las Vegas

Na aankomst op de luchthaven van Vegas hebben we onze Alamo huurauto opgehaald en zijn we naar ons hotel aan the Strip gereden. Aangezien het inmiddels elf uur in de avond is, hebben wij een spectaculair uitzicht over the Strip. Ogen tekort tijdens deze 20 minuten durende rit langs alle populaire hotels en casino’s. We zien een roze Flamingo en weten meteen dat we ons hotel gevonden hebben. Na een tijdje rondrijden in de parkeergarage en het inchecken, komen we aan op de 28e verdieping van het Flamingo Hotel. Als twee kleine kinderen staan we bijna een kwartier voor het raam om te genieten van het uitzicht over the Strip! Even snel opfrissen en de Strip over. Aangezien het al redelijk laat is op een zondagavond, is het niet heel druk. Na een korte wandeling hebben we nog even gegokt. We waren bijna van plan om te gaan slapen en nog 0,70 cent stond er op de gokkast toen we ineens een flinke bonus hadden. Met ons gewonnen geld zijn we toen maar naar de cocktailbar gegaan.

Las Vegas Style

Na een korte nacht ging de wekker al weer vroeg. Na een heerlijk ontbijt bij Starbucks zijn we even een paar uurtjes gaan genieten van de zon aan het zwembad van ons hotel. Met uitzicht op het hoogste reuzenrad ter wereld. Rond een uurtje of twee werd het wel erg warm in de zon en hebben wij de auto gepakt en zijn we richting de Premium Outlet Shops gereden. In 30 minuten was ik 100 dollar armer en 3 paar schoenen rijker. Waar je in Nederland 70 euro betaald voor All Stars heb je er hier in de USA ook nog 2 paar Vans bij. Eenmaal terug in het hotel moesten wij natuurlijk even uitrusten voordat we uit eten zouden gaan. De avond was nog jong en daar kwamen we achter in de Saloon Bar van Treasure Island. Na een bezoek aan een hippe discotheek zijn we weer lekker laat in slaap gevallen.