Reisplanner

WorldWide Campers

WorldWide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan en werkt samen met meer dan 30 camperverhuurders in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika en Zuid-Amerika. Ons aanbod varieert hierdoor van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Een camper biedt ongekende vrijheid tijdens elke reis. Bepaal zelf uw route, stop met uw huurcamper waar en wanneer u maar wilt met de zekerheid dat u tijdens uw camperrondreis altijd uw eigen slaapplek en keuken bij de hand heeft.

Onze werkwijze

Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen wij altijd een passende camperhuur offerte voor u samenstellen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten en offertes zijn geheel vrijblijvend. Op onze website kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Alle beschikbare camperhuur opties worden overzichtelijk weergegeven en de voorwaarden van de camperverhuurders worden duidelijk getoond. Als wij uw offerte ontvangen hebben, kijken wij direct de beschikbaarheid van de aangevraagde huurcamper na en komen we indien nodig met een passend advies. Telefonisch of via e-mail helpen wij u ook graag met uw camperhuur offerte en reisplannen. Wij hebben jarenlange ervaring met het boeken van én reizen met campers. Vragen over verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven beantwoorden wij graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WorldWide Campers’ reisplanner

Onze nieuwe reisplanner staat boordevol reistips en informatie over de mooiste camperroutes per werelddeel. Bent u op zoek naar uitgebreide routesuggesties over de hele wereld? Vraag dan onze reisplanner aan.

reisplanner 2019