Zomervakantie vieren in San Francisco met de Apollo USA aanbieding

zomervakantie aanbieding 2018

Met de camper door Amerika reizen, wordt nu nog aantrekkelijker met een geweldige camperaanbieding van onze camperleverancier Apollo USA . Vanuit Las Vegas zit u namelijk zo in een van de imposante Nationale Parken zoals Bryce Canyon, Moab of Yosemite Valley. Hier kunt u wandelen en genieten van het uitgestrekte landschap, maar u kunt ook kiezen voor een ‘view from the sky’ met een onvergetelijke helikoptervlucht. Wilt u inspiratie opdoen voor een camperreis van Las Vegas naar San Francisco?

Into San Francisco Apollo USA special

Voor camperreizen met bestemming San Francisco hebben wij momenteel een geweldige aanbieding: 20% korting op de dagelijkse camperhuurprijs. Als voorbeeld heeft WorldWide Campers gekozen voor de Apollo Pioneer camper, geschikt voor vier personen voor 18 huurdagen is nu maar liefst €3190 + geen inleverkosten. Dat is een korting van bijna €800!

De voorwaarden

  • Ontvang 20% korting op de dagprijs; geldig voor alle nieuwe boekingen die gemaakt zijn voor 31 maart 2018.
  • Geldig voor camperreizen met reisdata tussen 1 en 22 augustus 2018.
  • Geldig voor elk type camper.
  • Geldig vanuit alle Apollo USA locaties behalve San Francisco, New York of Orlando.
  • Alleen geldig voor camperboekingen met inleverlocatie San Francisco.
  • Prijzen en beschikbaarheid wijzigen wekelijks.

Liever niet in augustus op vakantie?

Gaat u liever niet op vakantie in het hoogseizoen? Dan biedt Apollo USA ook nog een andere aanbieding: een OUT OF San Francisco Special voor camperreizen in september. Geniet eerst van al het schone dat San Francisco te bieden heeft, verken de stad op de fiets of breng een bezoek aan Alcatraz en haal daarna uw huurcamper van Apollo USA op om zo uw rondreis te beginnen richting Denver.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Apollo USA aanbieding vanuit of naar San Francisco, stuur ons dan een e-mail en wij helpen u graag met het opstellen van een interessante offerte.