Zomervakantie vieren in San Francisco met Apollo USA

Met de camper door Amerika reizen, wordt nu nog aantrekkelijker met een geweldige camperaanbieding van onze camperleverancier Apollo USA. Boek voor 21 mei uw reis voor augustus of september en u ontvangt tijdelijk 20% korting op de camperhuur. Daarbij vervallen de one way kosten. Ontdek imposante Nationale Parken zoals Zion, Bryce en Yosemite. En dompel u onder in het bruisende stadsleven van San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Uw Amerikaanse road trip begint bij WorldWide Campers! 

Into San Francisco Apollo USA special

Voor camperreizen met eindbestemming San Francisco hebben wij momenteel een geweldige aanbieding: 20% korting op de dagelijkse camperhuurprijs. Een klein prijsvoorbeeld van WorldWide Campers: als u 18 huurdagen reist met de Apollo Pioneer camper (geschikt voor vier personen) betaalt u nu slechts €3120 + geen inleverkosten. Dat is een korting van €800!

Voorwaarden

  • Ontvang 20% korting op de dagprijs; geldig voor alle nieuwe boekingen die gemaakt zijn voor 21 mei 2018.
  • Geldig voor camperreizen met reisdata tussen 1 en 22 augustus 2018.
  • Geldig voor elk type camper.
  • Geldig vanuit alle Apollo USA locaties behalve San Francisco, New York of Orlando.
  • Alleen geldig voor camperboekingen met inleverlocatie San Francisco.
  • Prijzen en beschikbaarheid wijzigen wekelijks.

Liever niet in augustus op vakantie?

Gaat u liever niet op vakantie in het hoogseizoen? Dan biedt Apollo USA ook nog een andere aanbieding: een OUT OF San Francisco Special voor camperreizen tussen 5 en 29 september. Geniet eerst van al het schone dat San Francisco te bieden heeft, verken de stad op de fiets of breng een bezoek aan Alcatraz en haal daarna uw huurcamper van Apollo USA op om zo uw rondreis te beginnen richting bijvoorbeeld Las Vegas, Los Angeles of Denver. Bij deze aanbieding krijgt u bovenop de 20% korting en vervallen van de one way kosten ook nog eens 1000 gratis mijl.

Meer informatie & contact

Wilt u meer informatie over de Apollo USA aanbieding vanuit of naar San Francisco, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag met het opstellen van een interessante offerte. U kunt ook zelf een offerte maken in ons systeem, de geldende kortingen worden door ons verwerkt en u ontvangt een vrijblijvend prijsvoorstel.