Last minute wegbrengaanbieding in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland aanbieding

Het hoogseizoen van Nieuw-Zeeland begint goed! Vooral voor de reiziger die nog aan het twijfelen is waar te beginnen met zijn droomreis. Nieuw-Zeeland, het land vol Britse invloeden, waar je je ogen uitkijkt door alle mooie meren, bergen en afgelegen stranden. Maar ook het land met de mooiste cultuurgeschiedenis en grote diversiteit aan diersoorten, die je kunt ontdekken. Twee van onze leveranciers, Britz en Mighty, komen nu met een super aanbieding.

Wat wordt er aangeboden:

Altijd al een camperreis willen maken naar het Noorder Eiland? Dat kan nu. Met deze aanbieding help je de leveranciers om campers naar Auckland te brengen, voordat het drukke hoogseizoen gaat beginnen. Britz en Mighty biedt maximaal 50% korting aan op losse camperhuur en u betaalt nu ook geen inleverkosten wanneer u de camper inlevert in Auckland. Een Britz HiTop camper is nu boekbaar voor maar €500 voor 1 week camperhuur inclusief ongelimiteerde kilometers!

Voorwaarden van deze superaanbieding:

  • Geldig op alle nieuwe boekingen met reisdata tussen 20 november en 19 december
  • Geldig op de volgende camper types: Britz HiTop, Voyager en Mighty Deuce.
  • Geldig met ophaallocatie Christchurch of Queenstown en inleverlocatie Auckland
  • Geldig voor alle nieuwe boekingen, niet in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.
  • Zolang de voorraad strekt.

Wilt u een offerte op maat ontvangen voor een van deze campers? Dan vragen wij u contact op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Klik hier voor meer specials.