Uitbreiding campervloot Britz Australië

Uitbreiding campervloot Britz Australië

Via WorldWide Campers en Britz Australia kunt u nu de Britz 4WD Outback boeken in Hobart, Tasmanië (met vertrek na 31 oktober 2017). Geweldig voor de mensen die een echte 4WD camper ervaring willen opdoen. Deze geweldige kampeerauto komt met een automatische versnellingsbak; plek voor maximaal 5 personen en als u met meer dan 2 personen reist dan kunt u via Britz een extra tent bij huren om zo extra slaapplaatsen te creëren. Dit is een ideale keus voor diegene die al rijdend de prachtige omgeving willen ontdekken en ’s avond met een simpele handeling zo de tent wil zetten. En dan is het achterover zitten en volop van de natuur genieten.

Ontdek Tasmanië met een Britz camper

Waarom zou u Hobart kiezen voor een campervakantie? Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Hobart is de hoofdstand van Tasmanië, een eiland ten zuidoosten van de kust van Australië. De enige plek waar je nog de Tasmaanse Duivel ziet rondlopen. Als u in Tasmanië bent, bezoek dan de botanische tuinen of beklim Mount Wellington via het houten wandelpad. Een must is Battery Point, een buitenwijk die vol zit met geweldige restaurantjes, waar elke dag een andere bandje speelt en ook kunt u leuke souvenirs of handgemaakte sieraden kunt kopen.

Vraag gelijk een offerte aan

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van onze collega’s. Tevens kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.