Vacature: Enthousiaste verkooptalent

JOIN OUR TEAM

Worldwide Campers biedt wereldwijd camperhuur aan voor de mooiste bestemmingen. Met de verkoop aan B2C en B2B onderscheiden wij ons met name door de persoonlijke service aan onze klanten. Wij zoeken per ingang van 1 juli:

Fulltime Enthousiast Verkooptalent!

Wij bieden een afwisselende functie op onze Customer Service afdeling, binnen een informele, internationale werkomgeving waar jouw inzet ontzettend wordt gewaardeerd. Als teamlid is er alle ruimte voor jouw inbreng. Je bent betrokken bij het afhandelen van de telefonisch of online gemaakte reserveringen. Naast het boeken van campers handel je ook de reserveringen af van online autoverhuurder Alamo.nl. Ook het administratief afhandelen van de reserveringen, het versturen van de reisbescheiden en het verwerken van productinformatie maken deel uit van de dagelijkse werkzaamheden.

Wij zoeken een flexibele team-player met een afgeronde mbo- of hbo opleiding toerisme. Enige ervaring is een pre. Je bent commercieel, klantvriendelijk en stressbestendig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift, in het Nederlands en ook in het Engels. Je bent enthousiast, proactief, pakt graag de telefoon op om de klant te bellen en bent pas tevreden als je de boeking binnen hebt.

De afdeling Customer Service is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur

Zowel Worldwidecampers.com als Alamo.nl worden door Target Travel Services beheerd. Wij zijn op zoek naar een allround medewerker voor minimaal 32 uur en maximaal 38 uur per week. Ons kantoor is gevestigd in Bisonspoor 7006A, Athene toren te Maarssen.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatie aan directie@targettravel.nl. Wil je meer informatie, bel dan naar 030-6911654 en vraag naar Hanny Fluit of Andrea van Velzen