Gratis veerboot overtocht in Nieuw-Zeeland

veerboot overtocht in Nieuw-Zeeland

Een rondreis door Nieuw-Zeeland wordt nog leuker, nu u gratis kunt eiland hoppen! Camperleveranciers Apollo en Cheapa Campa bieden u een gratis overtocht met de veerboot van het Zuidereiland naar het Noordereiland. En naast deze gratis boottocht krijgt u ook nog eens 20% korting op de camperhuur én betaalt u geen afleverkosten.

Veerboot overtocht in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn ruige natuur, unieke diersoorten, rustige stranden en geweldige steden. Na het ophalen van uw huurcamper in Christchurch op het Zuidereiland rijdt u op uw gemak richting Picton om hier de veerboot te nemen naar hoofdstad Wellington. Hier kan uw avontuur op het Noordereiland te beginnen. Aan het einde van uw reis kunt u de huurcamper weer inleveren bij de verhuurlocatie in Auckland.

Voorwaarden

  • 20% korting op de dagprijs van de camper;
  • Geen afleverkosten wanneer u de camper in Auckland aflevert;
  • Gratis veerboot overtocht voor de camper (bestuurder is ook gratis, andere inzittenden niet), mits u boekt via de Bluebridge ferry link via de website van Apollo;
  • Geldig voor alle boekingen die gemaakt zijn voor 31 maart 2018;
  • Geldig voor reisdata tussen 15 september en 25 oktober 2018 (laatste inleverdag is 31 oktober 2018);
  • Enkel mogelijk op de route Christchurch naar Auckland;
  • Geldt voor elk type camper die de leveranciers Apollo en Cheapa Campa aanbieden;
  • Geldig voor huurovereenkomsten korter dan 21 dagen.

Geïnteresseerd?

Deze unieke aanbieding is gebaseerd op een vloot die speciaal geselecteerd is voor de route Christchurch-Auckland, waardoor de beschikbaarheid van uw gewenste camper snel kan veranderen. Andere specials gelden niet in combinatie met deze aanbieding, maar het is wel mogelijk om deze aanbieding te combineren met 5% vroegboek korting, waardoor de aanbieding nog interessanter wordt! Neem contact op met ons customer service team als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen van deze mooie aanbieding.