Coronavirus: veilig op vakantie per camper

Veilig op vakantie met een huurcamper van Worldwide Campers

De coronapandemie brengt veel onzekerheid met zich mee. Dit geldt ook voor uw vakantie in de komende maanden. Het huidige overheidsadvies adviseert nog geen reizen naar het buitenland. Wel kunt u volgens het huidige stappenplan vanaf juli weer kamperen op Nederlandse campings. Wilt u veilig op vakantie in uw eigen land deze zomer? Dan is de vrijheid en veiligheid van uw eigen huurcamper een goede optie. Met een huurcamper kunt u op uw eigen houtje en uw eigen tempo door Nederland reizen. Onze Nederlandse camperleveranciers McRent en Rico Rental hebben een streng schoonmaakbeleid voor alle voertuigen, die na elke huurperiode uitvoerig worden gedesinfecteerd. Daarnaast hanteert het personeel op de verhuurlocaties 1.5 meter afstand tijdens het ophalen en inleveren van uw huurcamper.

De voordelen van een huurcamper

Kies deze zomer voor uw eigen vakantiehuisje op wielen! Worldwide Campers vertelt u graag de voordelen:

  • U bent flexibel in uw standplaats. Vindt u het te druk of is er slecht weer voorspeld? Dan reist u door naar een andere camping of provincie.
  • U krijgt uw huurcamper schoon en gedesinfecteerd mee. Eenmaal op reis kunt u de camper zelf schoon houden.
  • U heeft een eigen keuken, WC, douche en bed, welke enkel worden gebruikt door u en uw reisgezelschap. U bent ook niet afhankelijk van het camping sanitair.
  • Campers zijn erg kindvriendelijk en tegelijkertijd erg comfortabel. Geniet samen met uw gezin van het kamperen in de buitenlucht, maar slaap ’s nachts op een goed bed.
  • Mocht het reisadvies naar omliggende Europese landen goed zijn, dan mag u deze zomer ook met uw camper over de grens reizen.

Veilig op vakantie tijdens de coronapandemie

Bij Worldwide Campers kunt u een huurcamper reserveren en ophalen in Almere of Gieten. De verhuurlocatie in Almere is van onze camperverhuurder McRent en de verhuurlocatie Gieten is van onze camperverhuurder Rico Rental. Beide Nederlandse verhuurders bieden een grote keuze in campertypes tot wel 6 slaapplaatsen. Van basic tot luxe campers, er zijn campers voor elk budget en voor alle comfortwensen. U kunt alle verhuurlocaties bereiken met het openbaar vervoer, maar u kunt ook uw eigen auto veilig bij de verhuurlocaties achterlaten. Als u uw huurcamper heeft opgehaald, kan uw vakantie beginnen. Op zoek naar een route door Nederland? Lees onze blog hier.

Hoe zit het met campings in Nederland?

In Nederland is het niet toegestaan om wild te kamperen, maar gelukkig kent ons land meer dan 2000 campings verdeelt over alle twaalf provincies. U doet er verstanding aan om een aantal plaatsen te reserveren. Vooral omdat de Nederlandse campings deze zomer erg in trek zullen zijn. Kijk hier voor een overzicht van campings in Nederland. Een leuke kampeertip: het Staatsbosbeheer heeft ook tientallen kampeerterreinen in Nederland voor campers! Wilt u veilig op vakantie deze zomer met een huurcamper? Vraag gratis een offerte aan op onze website of neem contact op met onze customer service team.

Heeft u al een camperreservering bij Worldwide Campers? Check hier de versoepelde omboek- of annuleringsvoorwaarden van uw verhuurder of lees ons eigen beleid hier.