WorldWide Campers op het Verre Reizen Event

verre reizen event

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Twee dagen lang kunt u zich laten inspireren en adviseren over uw droomreis naar een verre bestemming. Ook WorldWide Campers is aanwezig om bezoekers te informeren over de vele mogelijkheden van een camperreis. Ook helpt ons team u ter plekke met het maken van een vrijblijvende offerte om inzichtelijk te krijgen wat er allemaal komt kijken bij uw verre droomvakantie.

Reisinspiratie op het Verre Reizen Event

Het Verre Reizen Event vertegenwoordigt meer dan 200 verre bestemmingen, waarbij tientallen touroperators, reisbureaus en airlines u kunnen adviseren. Daarnaast is er elke 30 minuten een presentatie om bij te wonen, zijn er geweldige winacties en hangt er een heerlijke vakantiesfeer. Of u nu droomt van een safari door zuidelijk Afrika, een camperreis langs de natuurparken in Canada of avontuurlijke road trip door Australië, laat u inspireren door een groot team van reisprofs.

Gratis toegang met WorldWide Campers

Het Verre Reizen Event is zaterdag en zondag te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur en WorldWide Campers nodigt alle geïnteresseerde camperreizigers uit! Als u de kortingscode WWCVRE17 invult bij het bestellen van de kaartjes, krijgt u deze gratis. We zien u graag op 28 of 29 oktober!