Tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden

Versoepelde annuleringsvoorwaarden

Het team van Worldwide Campers houdt de mondiale ontwikkelingen m.b.t. de coronacrisis nauwlettend in de gaten en schakelt dagelijks met alle camperverhuurders wereldwijd. Wij snappen alle zorgen van reizigers, die twijfelen of hun camperreis plaats kan vinden. Ook alle lokale camperverhuurders, waarmee wij samenwerken, snappen uw zorgen en houden hier rekening mee. Zo zijn er bij verschillende  camperverhuurders versoepelde annuleringsvoorwaarden van kracht. Inmiddels weten we dat onze camperverhuurders direct reageren indien de situatie wijzigt. Heeft u vragen of twijfels? Neem dan contact met ons op.

Apollo USA & Star RV

Apollo USA en Star RV hebben besloten om zich per direct terug te trekken uit het 2020 verhuurseizoen en gaan pas op 1 april 2021 weer open voor verhuur.

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 30 juni 2020 gelden geen omboek- of annuleringskosten.  Indien u wilt omboeken naar een nieuwe reisdatum na 31 maart 2021, dan geldt de waarde van uw huidige boeking en dezelfde tarieven, op voorwaarde van beschikbaarheid. Het is tevens mogelijk om bij het omboeken te kiezen voor andere bestemmingen, zolang het een Apollo verhuurlocatie blijft. Apollo heeft verhuurlocaties in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa.

Apollo Australië & Nieuw-Zeeland

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum t/m 30 juni 2020 gelden geen annuleringskosten. Daarnaast kunt u uw reservering omboeken naar nieuwe reisdata voor 31 maart 2022, afhankelijk van beschikbaarheid. Heeft u een reservering met ophaaldatum tussen 1 juli en 31 oktober 2020? Ook dan kunt u gratis omboeken t/m 31 maart 2022. Indien u deze boeking meer dan 30 dagen voor de ophaaldatum annuleert, betaalt u geen extra kosten. Annuleert u minder dan 30 dagen voor de ophaaldatum, dan betaalt u 10% van uw camperhuur als annuleringskosten met een minimum van $250,-. U bent tevens vrij om bij het omboeken van uw reservering tevens de bestemming te wijzigingen, zolang dit nog steeds een Apollo verhuurlocatie betreft.

Best Time RV

Alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 31 juli 2020 kunnen kosteloos worden omgeboekt naar nieuwe reisdata in 2020 en 2021. Als u wel graag wilt omboeken, maar nog niet zeker bent van de data, dan biedt deze verhuurder een crediet aan ter waarde van uw gehele camperreservering. Deze kunt u gebruiken op het moment dat u uw nieuwe reisdata heeft besloten. Mocht u uw camperreservering willen annuleren, dan worden er geen annuleringskosten in rekening gebracht.

Britz & Maui in Zuid-Afrika

Alle camperreserveringen in Zuid-Afrika met een ophaaldatum voor 30 juni 2020 kunnen kosteloos geannuleerd worden. Ook kan uw reservering omgeboekt worden naar nieuwe reisdata in de komende 12 maanden zonder extra kosten.

Britz & Maui in Australië & Nieuw-Zeeland

Alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 31 juli 2020 kunnen omgeboekt worden naar nieuwe reisdata (tot 31 oktober, 2021) zonder kosten en met 20% korting op de huurprijs van de nieuwe reservering.

Mocht u uw camperreis willen uitstellen naar een onbekende datum voor 31 oktober 2021, dan biedt deze verhuurder een geldig krediet aan ter waarde van uw reeds betaalde reissom, die u op een later moment in kan zetten voor een nieuwe reservering. Ook hier ontvangt u dan 20% korting op de huurprijs van uw nieuwe reservering. Voorwaarde is wel dat u dan opnieuw een camper van Britz of Maui huurt.

Mocht u uw camperreservering in Australië of Nieuw-Zeeland toch willen annuleren, dan worden hier geen kosten voor gerekend (op voorwaarde dat uw ophaaldatum voor 31 juli 2020 ligt).

CanaDream

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum t/m 30 juni 2020 gelden geen annuleringskosten. Daarnaast kunt u uw camperreservering omboeken naar nieuwe reisdata (voor 3 april 2022) voor dezelfde tarieven, op voorwaarde van beschikbaarheid. Tevens kunt u uw reisdata omboeken naar 2021, waarbij de nieuwe tarieven van 2021 gelden inclusief eventuele early bird korting. Het verschil in de prijs voor uw reservering wordt dan verrekend. Iedereen die hun camperreservering omboekt naar nieuwe reisdata, ontvangt tevens een gratis kilometerpakket van 500km.  U bent tevens vrij om bij het omboeken van uw reservering tevens de bestemming te wijzigingen, zolang dit nog steeds een verhuurlocatie van moederbedrijf Apollo betreft.

Voor nieuwe camperreserveringen met een ophaaldatum voor 31 oktober 2020 geldt de flexibele regeling dat u mag omboeken naar een nieuwe reisdatum voor 3 april 2022, mocht u toch niet kunnen reizen door de coronacrisis. Daarnaast kunt u kosteloos annuleren.

Cruise America & Cruise Canada

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum tussen 1 en 30 juni 2020 gelden geen annuleringskosten. U kunt ook kiezen voor het omboeken van uw camperreservering, al geldt de bovenstaande aanbieding van 20% korting niet voor deze reisdata.

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum na 30 juni 2020 gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Fraserway

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 30 juni 2020 gelden geen annuleringskosten. Er gelden ook geen annuleringskosten voor boekingen gemaakt tussen 7 maart en 30 juni 2020. Alle camperreserveringen met een vertrekdatum in 2020 kunnen gratis omboeken naar een andere reisdatum in 2020 of 2021, afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor gecancelde boekingen die een ophaaldatum hadden op of na 1 juli 2020 (en voor 7 maart 2020 zijn geboekt) gelden annuleringskosten van 10% van de boeking als er geen nieuwe boeking gemaakt wordt.

Voor nieuwe boekingen:

De annuleringskosten voor alle boekingen met een ophaaldatum in 2021 worden verlaagd naar $100 (plus lokale belasting) als men annuleert voor 30 november 2020.

McRent

Alle camperreserveringen van McRent kunnen kosteloos omgeboekt worden naar een nieuwe reisdatum in 2020 of 2021. Voorwaarde is dat de prijs van uw nieuwe camperreservering hetzelfde of hoger is dan de oorspronkelijke reservering.

Road Bear RV, El Monte & Britz USA

Alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 31 juli 2020 kunnen kosteloos worden geannuleerd of omgeboekt worden naar nieuwe reisdata t/m 2022. Daarbij kan je tot 30 dagen van tevoren gratis annuleren. Voor het omboeken naar nieuwe reisdata bij Road Bear RV, kan men gebruik maken van de 20% Special Mega Early Bird korting als u voor 30 juni 2020 omboekt naar reisdata na april 2021.

Touring Cars

Voor alle camperreserveringen van Touring Cars geldt dat u kunt omboeken naar nieuwe reisdata voor 31 december 2021. Dit geldt voor alle locaties, behalve voor Keflavik, IJsland. Het omboeken van uw camperreservering kan tot eind augustus 2020. Als u kiest voor het omboeken van uw betaalde reservering dan ontvangt u 10% extra op de waarde van uw totale reservering. Deze 10% extra waarde kunt u gebruiken om extra’s toe te voegen aan uw omgeboekte reservering, een upgrade in campertype te kiezen of het aantal reisdagen te verlengen. Heeft u een camperreservering van Touring Cars, die u nog niet heeft betaald? Dan ontvangt u 5% extra waarde van uw totale reservering bij uw omboekte reservering.

JUCY

Alle camperreserveringen voor Nieuw-Zeeland, Australië, Verenigde Staten en Canada, die niet plaats kunnen vinden door reisrestricties of lockdowns vanuit de overheid, kunnen worden geannuleerd zonder kosten. Jucy hanteert versoepelde annuleringsvoorwaarden voor nieuwe camperreserveringen, zodat u ook in deze onzekere tijd uw toekomstige vakantie alvast kunt boeken.

Worldwide Campers – versoepelde voorwaarden

Worldwide Campers rekent 50 euro administratiekosten voor elke annulering. Deze kosten worden bij uw volgende boeking als korting in mindering gebracht. Wilt u uw boeking annuleren buiten de gestelde versoepelde voorwaarden? Dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden. Heeft u aanvullende vragen over uw camperreservering? Neem dan contact op met ons customer service team.

Deze pagina wordt dagelijks geüpdatet.