Tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden

Versoepelde annuleringsvoorwaarden

Het team van Worldwide Campers houdt de mondiale ontwikkelingen m.b.t. COVID-19 nauwlettend in de gaten en schakelt dagelijks met alle camperverhuurders wereldwijd. Wij snappen alle zorgen van reizigers, die twijfelen of hun camperreis plaats kan vinden. Ook alle lokale camperverhuurders, waarmee wij samenwerken, snappen uw zorgen en houden hier rekening mee. Zo zijn er bij verschillende  camperverhuurders versoepelde annuleringsvoorwaarden van kracht. Inmiddels weten we dat onze camperverhuurders direct reageren indien de situatie wijzigt. Heeft u vragen of twijfels, neemt u dan zeker contact met ons op.

Apollo USA

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 12 april 2020 gelden geen annuleringskosten. Daarnaast kunt u uw camperreservering omboeken naar nieuwe data t/m maart 2021 voor dezelfde tarieven. Indien u uw boeking heeft gemaakt met korting, neemt u de korting mee naar uw nieuwe boeking.

Best Time RV

Voor alle camperreserveringen gemaakt en bevestigd in maart 2020, gelden versoepelde annuleringsvoorwaarden. U kunt tot 14 dagen voor vertrek gratis annuleren.

Britz & Maui in Zuid-Afrika

Alle camperreserveringen in Zuid-Afrika met een ophaaldatum voor 30 juni 2020 kunnen kosteloos geannuleerd worden. Ook kan uw reservering omgeboekt worden naar nieuwe reisdata in de komende 12 maanden zonder extra kosten.

Britz & Maui in Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika

Alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 30 april 2020 kunnen omgeboekt worden naar nieuwe reisdata (tot 30 juni 2021) zonder kosten en met 20% korting op de huurprijs van de nieuwe reservering.

Mocht u uw camperreis willen uitstellen naar een onbekende datum voor 30 juni 2021, dan biedt deze verhuurder een geldig krediet aan ter waarde van uw reeds betaalde reissom, die u op een later moment in kan zetten voor een nieuwe reservering. Ook hier ontvangt u dan 20% korting op de huurprijs van uw nieuwe reservering. Voorwaarde is wel dat u dan opnieuw een camper van Britz of Maui huurt.

Mocht u uw camperreservering in Australië of Nieuw-Zeeland toch willen annuleren, dan worden hier geen kosten voor gerekend (op voorwaarde dat uw ophaaldatum voor 30 april 2020 ligt).

CanaDream

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum t/m 31 mei 2020 gelden geen annuleringskosten. Daarnaast kunt u uw camperreservering omboeken naar nieuwe data in 2020 voor dezelfde tarieven, op voorwaarde van beschikbaarheid. Tevens kunt u uw reisdata omboeken naar 2021, waarbij de nieuwe tarieven van 2021 gelden inclusief eventuele early bird korting. Het verschil in de prijs voor uw reservering wordt dan verrekend. Iedereen die hun camperreservering omboekt naar nieuwe reisdata, ontvangt tevens een gratis kilometerpakket van 500km.

Cruise America & Cruise Canada

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum t/m 31 mei 2020 gelden geen annuleringskosten. Indien u uw camperreservering wil omboeken naar een latere ophaaldatum in 2020, ontvangt u 20% korting op het flex tarief en op uw kilometerpakket, op voorwaarde van beschikbaarheid van uw voertuig, verhuurlocatie en mogelijke one way.

Fraserway

Voor alle camperreserveringen gemaakt tussen 7 maart en 30 April 2020 gelden geen annuleringskosten. Alle boekingen met een vertrekdatum voor 30 april 2020 kunnen gratis omboeken naar een andere reisdatum in 2020 of 2021, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bij het omboeken zullen de tarieven en eventuele kortingen van uw originele boeking blijven gelden.

McRent

Alle camperreserveringen van McRent kunnen kosteloos opgeboekt worden naar een nieuwe reisdatum in 2020. U kunt uw camperreservering omboeken tot 3 dagen voor uw ophaaldatum. Het verschil in prijs van uw nieuwe reisdata wordt automatisch verrekend. Indien u uw camperreservering wilt annuleren zonder een nieuwe reservering, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

Roadbear & El Monte

Alle camperreserveringen met een ophaaldatum t/m 30 april 2020 kunnen omgeboekt worden naar nieuwe reisdata t/m 31 oktober 2021. Op de omgeboekte reservering geldt tevens een korting van 20% op de huurprijs en er worden geen omboekkosten in rekening gebracht. Op de nieuwe reservering geldt geen vroegboekkorting of gratis one way special. Daarnaast gelden de camperhuur tarieven van de nieuwe reisdata.

Mocht u uw camperreis willen uitstellen naar een onbekende datum voor 31 oktober 2021, dan biedt deze verhuurder een geldig krediet aan ter waarde van uw reeds betaalde reissom, die u op een later moment in kan zetten voor een nieuwe reservering. Ook hier ontvangt u dan 20% korting op de huurprijs van uw nieuwe reservering. Voorwaarde is wel dat u dan opnieuw een camper van Roadbear huurt.

Mocht u uw camperreservering in Amerika toch willen annuleren, dan worden hier geen kosten voor gerekend (op voorwaarde dat uw ophaaldatum voor 30 april 2020 ligt).

Travellers Autobarn USA

Voor alle camperreserveringen gemaakt en bevestigd tussen 6 maart en 30 april 2020 met een ophaaldatum voor 1 september 2020, kunt u tot 28 dagen voor de ophaaldatum kosteloos annuleren. Annuleert u tussen 28 en 3 dagen voor de ophaaldatum, dan zijn de kosten $200,-. Annuleert u 2 dagen voor de ophaaldatum, dan betaalt u 50% van uw gemaakte kosten. Annuleert u 1 dag voor de ophaaldatum, dan betaalt u 100% van uw gemaakte kosten.

Touring Cars

Voor alle camperreserveringen met een ophaaldatum voor 31 mei 2020 kunnen worden opgeboekt naar een nieuwe datum in 2020. Het omboeken dient plaats te vinden voor 30 juni 2020. Wilt u de camperreservering annuleren, dan gelden de normale annuleringsvoorwaarden.

JUCY

Valt de ophaaldatum van uw JUCY reservering in maart 2020, dan zal JUCY coulant optreden en gelden er versoepelde annuleringsvoorwaarden.

Heeft u aanvullende vragen over uw camperreservering? Neem dan contact op met ons customer service team.

Deze pagina wordt dagelijks geüpdatet.