Verzekeringen

Default WWC

Huurcamper goed verzekerd

Als het gaat om camperhuur via Worldwide Campers, dan weet u dat u compleet verzekerd bent. Standaard zijn alle campers verzekerd tegen Wettelijke Aansprakelijkheid. Daarnaast is altijd de CDW verzekering (uitgelegd: Collision Damage Waiver) en de TP verzekering (uitgelegd: Theft Protection) inclusief. Deze verplichte verzekeringen dekken de eventuele schade aan de huurcamper bij een ongeval met een ander voertuig op de openbare weg, in geval van vandalisme of bij diefstal.

No-Risk Garantie

Worldwide Campers biedt als alternatief voor de verzekering van de camperverhuurders, de No-Risk Garantie, dé mogelijkheid om het eigen risico te verlagen*. In geval van schade zal de verhuurder u de borg niet of gedeeltelijk terug betalen. Met uw betaalbewijs en eventueel schaderapport kunt u bij WorldWide Campers eenvoudig een claim indienen.

Indien u ervoor kiest voor uw camperhuur de NoRisk Garantie af te sluiten, dient u er rekening mee te houden dat u op uw creditcard een bedrag beschikbaar heeft ter grootte van de volledige borg. Informeer hiernaar bij het reserveren van uw huurcamper. Lees de voorwaarden van de No-Risk Garantie goed door voordat u uw camper ophaalt.

Belangrijk!!! Wanneer u de NoRisk Garantie afgesloten heeft, is een lokale afkoopregeling (genaamd: Excess Reduction Option of No Worries Cover) overbodig.

* De NoRisk Garantie is niet toepasbaar op camperboekingen in Australië en Nieuw-Zeeland. 

Indienen Schadeclaim

Mocht u onverhoopt ter plaatse schade oplopen aan uw huurcamper, en de verhuurder heeft u hiervoor lokaal belast, dan kunt u de schadeclaim eenvoudig en snel indienen bij WorldWide Campers/NoRisk Garantie.

Voor een snelle afhandeling van uw schadeclaim, verzoeken wij u het NoRisk aangifte formulier te downloaden, uit te printen en ingevuld mee te zenden met de volgende documenten;

  • Kopie huurcontact
  • Kopie diefstal/ schaderapport
  • Kopie politierapport (indien aanwezig)
  • Kopie inhouding schadebedrag (bewijs cash of afschrift bank/credit card)

Worldwide Campers draagt zorg voor het uitkeren van het schadebedrag.