Reis komend voorjaar met 20% korting door Australië

Australie

Wat dacht u van een mooie reis in Australië? Onze leveranciers Cheapa Campa en Apollo hebben met een mooie aanbieding voor de echte reiziger. Reis vanuit meerdere locaties naar Darwin en u ontvangt nu 20% korting op de huurprijs. Daarnaast krijgt u gratis camping stoeltjes en een tafel om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten. Wie droomt er nu niet van een zonnige en voordelige reis door Australië, terwijl het hier steeds kouder wordt? Boek nu uw camperreis Australië via Worldwide Campers.

Voorwaarden aanbieding

  • Deze aanbieding geldt op nieuwe boekingen gemaakt en bevestigd voor 31 maart 2019
  • De camper dient opgehaald te worden vanaf 1 februari 2019
  • De camper dient ingeleverd te worden tussen 1 april en 17 april 2019
  • Vrije keuze in ophaallocatie Australië met uitzondering van de locaties Darwin en Hobart
  • De camper dient ingeleverd te worden in Darwin
  • Deze aanbieding geldt voor alle campertypes van onze verhuurders Cheapa Campa en Apollo, met uitzondering van de Vivid Camper, Euro Slider en Euro Star.

Geldig op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen. De korting wordt automatisch verwerkt in uw aangevraagde offerte.

Boek nu uw Australië reis

Heeft u interesse in deze aanbieding? Maak dan gelijk een vrijblijvende offerte via het menu op de website. Heeft u eerst nog een aantal vragen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.