Vroegboekkortingen bij WorldWide Campers

vroegboekkortingen worldwide campers

Het huren van een camper neemt vaak een flink deel van het vakantiebudget in beslag. Hoe kunt u de kosten zoveel mogelijk inperken? Het ervaren team van Worldwide Campers deelt graag haar tips en raadt haar klanten aan zo vroeg mogelijk uw huurcamper te boeken. Hoe eerder u boekt, des te groter de keuze in campertypes en hoe interessanter de vroegboekkortingen zijn.

Vroegboekkorting op uw huurcamper

Door de “Last minute” trend, die de afgelopen tien jaar de reiswereld langzaam heeft overgenomen, denken veel mensen dat dit ook voor camperhuur geldt. Helaas hebben veel verhuurders, vooral in het hoogseizoen, maar beperkte beschikbaarheid. Om geen ‘nee’ te hoeven horen of geconfronteerd te worden met torenhoge kosten, is het verstandig uw reisplannen al in een vroeg stadium vast te leggen. Daarnaast worden er maar weinig last minute kortingen gegeven door camperleveranciers. Doordat veel leveranciers werken met flex-tarieven (het zogenaamde vraag- en aanbodsysteem) is het op korte termijn veel lastiger om nog een scherp tarief te vinden. Vroeg in het boekseizoen, als er nog voldoende beschikbaarheid is, zijn de tarieven echter een stuk gunstiger.

Boek uw camper nu al voor 2020

De tarieven van verschillende Amerikaanse en Canadese verhuurders zijn al bekend: Apollo USA, Best Time USA, Canadream, Cruise America, Cruise Canada, El Monte, Fraserway en Mighty USA. Indien u nu al boekt voor 2020, ontvangt u vroegboekkortingen tot wel 20%. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu van de website en bekijk de kortingen. Heeft u vragen over de tarieven of de vroegboekkorting? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wanneer kunt u het beste uw camper boeken?

Rond de zomermaanden worden de tarieven voor Noord-Amerika (Amerika en Canada) en Australië en Nieuw-Zeeland voor het daaropvolgende jaar bekend gemaakt. Voor Europa, Zuid-Amerika en Zuidelijk Afrika kunt u meestal vanaf oktober boeken voor het daaropvolgende jaar. Houd onze aanbiedingenpagina in de gaten en meld u aan voor onze nieuwsbrief om zo de laatste aanbiedingen en hoogste kortingen te ontvangen. Bent u van plan in het hoogseizoen te gaan reizen? Dan raden wij u aan om nog voor december uw huurcamper te reserveren.