Wegbrengspecial Roadbear: vanaf €75 per week door de USA!

roadbear

Maak een roadtrip door Amerika voor een verbluffend lage prijs! Start uw reis vlakbij Chicago en breng uw gloednieuwe RoadBear camper weg naar een van de grote verhuurlocaties in het westen of het oosten van Amerika. De weektarieven voor deze special beginnen al bij €75,- per week! Wees vlot met het boeken van de wegbrengspecial, want OP is echt OP.

USA roadtrip in het voorjaar 2019

U haalt de camper op in Middlebury, Indiana – ongeveer 200 km verwijderd van Chicago, Illinois. Daarna kunt u uw reis plannen zoals u zelf wilt: rijd dwars door de prairies van North Dakota en Montana of bezoek onderweg de indrukwekkende Nationale Parken in Wyoming en Utah. RoadBear geeft u afhankelijk van uw reisdata minimaal 2000 gratis mijlen (meer dan 3000 km!), dus u heeft alle vrijheid!

UPDATE 19 juli: door populariteit van deze special is de beschikbaarheid van data en locaties nog maar zeer beperkt. Neem contact op met ons customer service team voor de beschikbare opties.

De wegbrengspecial van RoadBear heeft de volgende voorwaarden:

  • Uw ophaallocatie is in Middlebury, Indiana
  • Uw inleverlocatie is San Francisco, Denver, Seattle of Las Vegas
  • U kunt uw keuze in campertype aangeven, maar i.v.m. fluctuerende beschikbaarheid van de fabriek in Middlebury, wordt uw keuze niet gegarandeerd.
  • U ontvangt 200o gratis mijl bij een week en 500 gratis mijl bij elke extra week.

Reisdata & Tarieven:

  • Met ophaaldatum 21-22 maart of 25-27 maart betaalt u €75,00 voor 7 dagen, €499 voor 14 dagen en €999 voor 21 dagen.
  • Met ophaaldatum 28-29 maart of 01-03 april betaalt u €999 voor 7 dagen, €1749 voor 14 dagen en €1999 voor 21 dagen.

Voor meer informatie over de reisdata en tarieven voor 28 dagen of meer kunt u contact opnemen met het customer service team.

Voor een vergoeding van $45 boekt u bij RoadBear tevens uw transfer van uw hotel in Chicago naar de ophaallocatie in Middlebury. Deze wegbrengspecial is geldig zolang de voorraad van RoadBear strekt.