Winactie prentenboek Verhaaltjes van jullie

Winactie Verhaaltjes van jullie

WorldWide Campers geeft 10 boekjes van de nieuwe prentenboekenreeks ‘Verhaaltjes van jullie’ weg! Speciaal voor camperreizigers die met jonge kinderen reizen, en dat zijn er heel wat, heeft WorldWide Campers een leuke winactie. Like en deel de Facebookpost van WorldWide Campers en u maakt kans op het nieuwe prentenboek ‘Wilde dolfijnen langs je benen’. Dit is het eerste prentenboek uit een nieuwe reeks kinderboeken genaamd ‘Verhaaltjes van jullie’. Leuke verhalen om voor te lezen op uw volgende camperreis, gebaseerd op waargebeurde reisverhalen.

Verhaaltjes van jullie

De “Verhaaltjes van jullie” ontstonden in de zomer van 2013 en zijn gebaseerd op de grote wereldreizen en op kleine reizen dichterbij van de auteur. In de zomer van 2013 zat zij voor het eerst met haar kleine jongens lang in de auto op weg naar Zuid-Frankrijk. Zonder iPad of andere gadgets deed ze beroep op haar inventiviteit. Ze deden raadspelletjes en vertelden een verhaaltje. Na één verhaaltje van mama en papa vroegen de jongens telkens weer “nog een verhaaltje van jullie”. Met de vraag van de jongens naar “verhaaltjes van jullie” groeide een droom die inmiddels werkelijkheid is geworden door het uitkomen van het eerste prentenboekje: ‘Wilde dolfijnen langs je benen’ dat zich afspeelt in een dolfijnencentrum in Australië. Wilde dolfijnen komen er tot aan het strand wanneer zij willen. Mama en Papa nemen de kinderen mee op hun ontdekkingstocht in het dolfijnencentrum. Mama heeft hoge verwachtingen en wil elke dag die ene speciale dolfijn Shredder zien. Een andere dolfijn, Levy, komt zomaar langs Papa’s benen zwemmen. Maar waar is Shredder deze zomer?

Win ‘Wilde dolfijnen langs je benen’

WorldWide Campers verloot 10 boekjes onder haar Facebook fans. Meedoen is simpel: like WorldWide Campers op Facebook en like en deel het bericht van de winactie en u maakt kans op 1 van de boekjes. Wie weet leest u tijdens uw volgende camperreis uw kinderen wel voor uit dit inspirerende en vooral leuke boekje! Op vrijdag 20 november maakt WorldWide Campers op haar Facebookpagina de winnaars bekend.