Winactie reisgids 100% Algarve

camper huren voor uw vakantie in Portugal

WorldWide Campers geeft 3x de reisgids 100% Algarve weg! Portugal is onze populairste Europese bestemming. Reden genoeg om samen met 100% travel een drietal gidsen te verloten onder reizigers die graag de Algarve gaan verkennen per camper. Like en deel de Facebookpost van WorldWide Campers en u maakt kans op een van de reisgidsen!

100% Algarve

De Algarve staat vooral bekend om zijn prachtige zandstranden aan een kilometerslange, rotsachtige kust. Maar deze Portugese streek heeft nog veel meer te bieden: gezellige steden als Lagos en Tavira, eeuwenoude dorpjes en de ongerepte Costa Vicentina met haar surfcultuur. Proef medronho in een leuke taverne, geniet van een gegrild visje aan het strand en overnacht in een designhotel. Naast de highlights staan in deze gids veel bijzondere adresjes. De reisgids bevat een uitneembare autokaart op A2-formaat en losse routekaarten door stad en natuur. Daarnaast staat in elk hoofdstuk een autoroute met daarop de leukste adressen van de regio. Met de gratis 100% app kunt u offline op de kaart zien waar u op dat moment bent, en welke 100% adressen er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android. De 100% Algarve gids is geschreven door Femke Dam en Monique Schalkwijk, beiden zeer bekend met en in de regio. De gids kost normaal 19,95 euro en is te bestellen via www.100procenttravel.com onder ISBN nummer 978-90-5767-695-9.

Win uw eigen reisgids!

WorldWide Campers verloot 3 reisgidsen onder haar Facebook fans. Meedoen is simpel: like WorldWide Campers op Facebook en like en deel het bericht van de winactie en u maakt kans op 1 van de reisgidsen. Op maandag 30 mei maakt WorldWide Campers op haar Facebookpagina de winnaars bekend. Deze actie is inmiddels afgerond. De winnaars zijn via Facebook op de hoogte gesteld. Gefeliciteerd!

100% Algarve

Winactie 100% Algarve reisgids