Winactie Verre Reizen Event

Winactie WWC Verre Reizen Event

WIN! Een week camperhuur in Amerika via WorldWide Campers!

Jubileumacties

WorldWide Campers bestaat 5 jaar en viert dit met een aantal mooie winacties. Kom naar het Verre Reizen Event in Den Haag, vul het actieformulier in bij de stand van WorldWide Campers en maak kans op een prachtige reis. In samenwerking met Cruise America geeft WorldWide Campers een week GRATIS camperhuur in de USA weg!

Kom naar het Verre Reizen Event

Camperhuur specialist WorldWide Campers staat het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 oktober op het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Deze speciale reisbeurs richt zich, zoals de naam doet vermoeden, specifiek op verre reizen. Op het Verre Reizen Event geeft het team van WorldWide Campers route suggesties en speciale aanbiedingen voor camperreizen. Daarnaast kunnen bezoekers terecht met vragen over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Lever het actieformulier, dat u bij binnenkomst krijgt, ingevuld in bij de stand van WorldWide Campers en u maakt automatisch kans op een week gratis camperhuur!

Reserveer nu uw entreebewijs en ontvang 25% korting

Klanten van WorldWide Campers en geïnteresseerde reizigers ontvangen een speciale korting. Koop nu uw toegangsbewijs voor het Verre Reizen Event en u ontvangt 25% korting. Voor slechts 7,50 euro bezoekt u het Verre Reizen Event!

Voorwaarden winactie Cruise America

De winnaar van deze actie ontvangt een week (7 nachten) gratis camperhuur in een C-25 of C-30 campertype waarbij de volgende voorwaarden gelden:

  • Data zijn in overleg met de verhuurder. Uitgesloten zijn data tussen 1 juni en 9 september 2017.
  • De prijs dient voor 31 december 2017 verzilverd te worden.
  • U dient de camper op dezelfde plek in te leveren als waar u deze heeft opgehaald.
  • Locaties waaruit u kunt kiezen zijn: Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver of Phoenix.
  • Verder inbegrepen: een mijlenpakket van 500 mijl, 2 personal kits en verzekering.
  • U kunt uw boeking natuurlijk uitbreiden met een langer verblijf, meer mijlen en andere extra’s.

Zien we u daar?

 

WWC op Verre Reizen Event