Reist u vanaf 1 oktober met een huurcamper?

winterklaar

Als u na 1 oktober met een huurcamper reist in Denver of Finland, dan is de kans groot dat uw camper winterklaar is gemaakt. U moet dan met enkele zaken rekening houden.

Winterklaar in Denver

Onze verhuurder Apollo hanteert het winterklaar protocol bij de verhuurlocatie Denver vanaf 1 oktober, 2019. Dit houdt in dat alle huurcampers worden gedraineerd en u de camper niet meer mag vullen met water. Dit geldt voor de watertank en afvoer, waardoor u de waterkraan, toilet en douche niet kunt gebruiken. U kunt de toilet enkel gebruiken door RV antivries vloeistof te gebruiken bij het doorspoelen. Op deze manier voorkomt Apollo vriesschade aan de huurcamper.

Ook als de temperaturen in Denver boven het vriespunt zijn, is dit protocol de komende maanden van kracht. Het weer in Denver kan namelijk onvoorspelbaar en veranderlijk zijn.

Winterklaar in Finland

Ook onze verhuurder Touring Cars neemt maatregelen tijdens het winterseizoen. Voor de huurcampers op alle locaties in Finland geldt dat deze ontdaan zijn van water en dit niet mag worden bijgevuld tijdens uw reis. Voor gebruik van de toilet en douche kunt u gebruik maken van de faciliteiten op campings.

Lees meer over camperreizen in de winter.