WorldWide Campers op Meridian Travel Fair

meridian travel fair

Zaterdag 23 september organiseert reisglossy Meridian Travel de eerste Meridian Travel Fair in de Jaarsbeurs in Utrecht. Het evenement viert de opening van het nieuwe (reis)beursseizoen en heeft een grote lijst aan deelnemende touroperators, die de bezoekers zullen voorzien van reisinspiratie en leuke aanbiedingen. Ook WorldWide Campers is aanwezig op het evenement.

Meridian Travel Fair

Op de Meridian Travel Fair heeft de camperspecialist speciale aanbiedingen voor camperreizen wereldwijd en kunnen bezoekers terecht met vragen over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven. Daarnaast kunnen bezoekers gratis een vrijblijvende offerte voor camperhuur samenstellen voor hun toekomstige droomreis. Het evenement is verdeeld in twee dagdelen: overdag van 11.00 tot 15.00 uur en en in de namiddag van 16.00 tot 20.00 uur. Naast WorldWide Campers zijn ook Rocky Mountain International, autoverhuur Alamo.nl, Visit USA en nog vele anderen aanwezig.

Gratis entree

WorldWide Campers geeft gratis kaartjes weg aan zijn camperfans! Via deze link kunt u zich inschrijven voor de beurs. Tot 23 september!