WorldWide Campers op Verre Reizen Event

WorldWide Campers

Camperhuur specialist WorldWide Campers staat het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 oktober op het Verre Reizen Event in de Fokker Terminal in Den Haag. Deze speciale reisbeurs richt zich, zoals de naam doet vermoeden, specifiek op verre reizen. Op het Verre Reizen Event geeft het team van WorldWide Campers route suggesties en speciale aanbiedingen voor camperreizen. Daarnaast kunnen bezoekers terecht met vragen over de verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven.

Boek nu en ontvang 50% korting

Klanten van WorldWide Campers en geïnteresseerde reizigers ontvangen een speciale korting. Koop nu uw toegangsbewijs voor het Verre Reizen Event en u ontvangt 50% korting. Voor slechts 5 euro bezoekt u het Verre Reizen Event!

Camperhuur online

WorldWide Campers werkt samen met ruim 30 leveranciers wereldwijd en biedt hierdoor locaties in de Verenigde Staten, Canada, Chili, Zuidelijk Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Het aanbod varieert van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Op de website WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.

Verre Reizen Event