Zomerspecial 2019 in Nieuw-Zeeland

zomerspecial Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een prachtig land om in rond te reizen; er is weinig verkeer, de wegen zijn goed onderhouden en het fabelachtige landschap maakt elke kilometer die u aflegt mooier. Ga eilandhoppen en u zult ongetwijfeld ontdekken waarom zoveel reizigers verliefd worden op dit land. Onze leverancier Apollo heeft nu een wel heel aantrekkelijk aanbod om uw camperreis in Nieuw-Zeeland werkelijkheid te maken. Voor elke 7 dagen die u boekt, betaalt u voor 5 dagen. U krijgt dus maar liefst 2 dagen gratis per week!

Beleef Nieuw-Zeeland optimaal

De gerenommeerde camperleverancier Apollo biedt reizigers tijdelijk een Super Deal: boek 7 dagen en betaal maar voor 5 dagen. Zo kunt u voordelig Nieuw-Zeeland ontdekken. Haal uw camper bijvoorbeeld op in Auckland en reis met de ferry naar het Zuidereiland, waar u de camper weer inlevert bij de verhuurlocatie in Christchurch of Queenstown.

Voorwaarden van deze special:

  • U reis dient tussen 1 mei en 15 september 2019 plaats te vinden.
  • U kunt deze special boeken t/m 8 september 2019 zolang de voorraad van Apollo strekt.
  • U kunt maximaal 27 huurdagen boeken.
  • Geldig bij alle locaties en campertypes van Apollo.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen of specials.

2 dagen per week gratis

Met deze special ontvangt u 2 dagen gratis camperhuur voor elke 7 dagen die u boekt. Als u bijvoorbeeld een 2-weekse rondreis vanuit Auckland boekt in juli 2019 met de Euro Deluxe van Apollo, dan betaalt u nu nog €999,- incl. een value pack in plaats van €1379,-.

Boek nu uw huurcamper in Nieuw-Zeeland

Heeft u interesse in deze special? Vraag uw offerte aan in het menu op de website en vermeldt deze actie in het opmerkingenveld of neem contact met ons op. Wilt u gebruik maken van deze special in combinatie met een one way reis? Informeer bij onze customer service afdeling naar de one way kosten.