WorldWide Campers op NKC Camper Experience 2016

WorldWide Campers

Camperhuur specialist WorldWide Campers staat het weekend van 23 en 24 april 2016 op de NKC Camper Experience op Circuit Park Zandvoort. Een evenement voor gepassioneerde, ervaren camperaars én voor nieuwkomers die het camperen willen ontdekken. WorldWide Campers adviseert camperreizigers graag op gebied van wereldwijde camperhuur. Tijdens de NKC Camper Experience gelden er speciale aanbiedingen voor camperreizen. Daarnaast kunnen bezoekers terecht met vragen over verhuurlocaties, campertypes, verzekeringspakketten en tarieven.

Boek online met relatiekorting

Klanten van WorldWide Campers en geïnteresseerde reizigers ontvangen een speciale korting. Koop nu uw toegangsbewijs voor de NKC Camper Experience en u ontvangt 1,50 Euro korting. Voor slechts 8 euro bezoekt u de Camper Experience! Geef bij het boeken van uw tickets de code WWC op om de korting te ontvangen.

Camperhuur online

WorldWide Campers werkt samen met ruim 30 leveranciers wereldwijd en biedt hierdoor locaties in de Verenigde Staten, Canada, Chili, Zuidelijk Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa. Het aanbod varieert van zeer basic kampeerbusjes tot super-de-luxe campers. Op de website WorldWideCampers.com kan men eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen en diverse leveranciers met elkaar vergelijken. Voor vragen kan men terecht bij de ervaren medewerkers van de in Nederland gevestigde reserveringsafdeling van WorldWide Campers die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is op 030 – 6974964.

WorldWide Campers op NKC Camper Experience